Bakkerij

Bakkerij


In de bakkerij van Bakkerscafé Brood op de plank bakken we zeven dagen per week ons eigen verse biologisch brood en smaakvolle banket. Kijk in onze open bakkerij en zie dat het deeg met veel plezier meermalen gekneed wordt, lang mag rusten, rijzen en knapperig wordt afgebakken. We gaan voor kwaliteit en daarom houden we ons assortiment klein en overzichtelijk. Ons biologische meel wordt gemalen op molenstenen van de Witte Molen, aangedreven door Nijmeegse wind.

Het vaste assortiment wordt gevuld met broden als meergranen, desem wit en tarwe, speltbrood, maïs en zonnepit/lijnzaad. Elke week biedt onze winkel speciaalbroden van graansoorten als bijvoorbeeld haver en gierst, speciale desembroden, duitse vlechtbroden of biologische ontbijtkoek. Bij de gebaksvitrine en de winkelschappen kunt u zich verlekkeren aan grootmoeders appeltaart, onze befaamde omfietschocoladetaart, cheesecake en koekjes van eigen deeg.

Het brood en banket van Bakkerscafé Brood op de plank staat elke dag op tafel bij buurtgenoten, en gasten van onze lunchroom. Het wordt geserveerd in tal van restaurants en lunchrooms in de binnenstad van Nijmegen en ook op menig kantoor wordt de teamlunch gevierd met ons brood.

Ons brood vindt zijn weg door Nijmegen met behulp van onze koeriers, die zeven dagen per week op de fiets of met rolstoel bezorgen.

Meer weten of reserveren?