Lunchroom

Lunchroom


Je ruikt de geur van de bakkerij, de zon schijnt door de ramen en je kijkt uit op het plein van de oude Dobbelmanfabriek, waar de schoorsteen van toen trots omhoog reikt.
In de lunchroom van bakkerscafé Brood op de plank is iedereen van harte welkom om niks te moeten en vooral te genieten.
Zin in een ontbijtje met muesli en vers fruit? Een vers croissantje met jam? Stevige lunch met dagverse soep? Een uitgebreide high-tea, frisse salade of stuk appeltaart met perfecte cappuccino?

Graag bereiden wij voor u waar u zin in heeft. Onze menukaart stellen we zorgvuldig samen en bestaat uit krakend verse producten uit eigen bakkerij en wisselt met de seizoenen mee. We werken samen met lokale leveranciers van biologische vleeswaren, boeren kazen en bijzondere vruchtensappen. De fairtrade koffie die we schenken wordt gebrand in koffiebranderij Coffyn en u kunt kiezen uit een thee assortiment van Bloesem theehuis.
Alle soepen, chutney’s, tapenade en salades die we serveren worden in onze eigen keuken bereid, met verse producten en rekening houdend met een ruime vegetarische keuze.

U kunt á la carte eten of kiezen voor een door ons samengestelde lunch of ontbijt. Voor groepen vanaf 8 personen stellen we graag samen met u een passend aanbod samen.

Voor de kleintjes zijn er altijd mooie kleurplaten en speelgoed aanwezig, en natuurlijk het fantastische (autovrije)plein voor deur voor tikkertje in de zomer en sneeuwpoppen in de winter.

Meer weten of reserveren?

 

7734 frambozensaus